©  officiële website van de Koninklijke Rederijkerskamer De Goubloem vzw

0445.740.239 - BE65 4347 2554 0196 - KREDBEBB

Jon Igartua y Porres, Nieuwe Rolleweg 52, 1800 Vilvoorde - 0475 91 03 83

facebook - mail - web - webmaster

Koninklijke Rederijkerskamer De Goubloem vzw - Vilvoorde

In liefden groeyende

gesticht in 1493

Prins: de heer Carl Adriaenssens

webclip-mucow-icon

RESERVEER HIER ALVAST JE ZITJE

 

 

 

De gevierde, zeer vinnige, nooit op haar mondje gevallen cabaretière Nele Goossens heeft een beslissing genomen!

Na zich drie jaar lang door weer en wind op pad te hebben gewaagd voor iéder bordje met daarop “Te Koop!”, heeft onze fiere heldin de knoop doorgehakt: zij heeft zich, in haar eentje, een waarachtig huis aangeschaft!

In haar eigen ogen een regelrechte villa - maar wél eentje dat nog moet worden verbouwd. Niet erg, Nele voelt zich best lekker tussen het grove werkvolk, zelfs doet zij eigenhandig enige cementmolens sneller draaien.

Ze werkt hard om de boel in te richten - naar een eigengemaakt paradijs, als het even kan. Een totaal nieuw leven! Maar.... durft zij nu ook een bezoek te brengen aan de nieuwe kruidenier?

De nieuwe bloemist? En die eigenaardige buren, Janine en José - zou Nele Goossens het wel aandurven om die uit te nodigen voor haar housewarmingparty?

Het moet gedaan zijn met oppervlakkige small talk. Maar het ware, diepzinnige gesprek: is de wereld daar wel klaar voor?

Dag Janine en dag José is Nele haar derde zelfgeschreven onewomanshow.

Het is een luchtige vertelling over het leven van alledag, maar met onderliggend een gevoelige noodkreet om een integer bestaan. Een niéuw bestaan, als het mag van hierboven.

Argeloos grappig, snel en gevarieerd, maar dus zeker ook een tikkeltje literair. Herkenbaar voor ieder die zich, in deze jachtige wereld, een beetje een houvast bijeen droomt.

De gevierde, zeer vinnige, nooit op haar mondje gevallen cabaretière Nele Goossens heeft een beslissing genomen!

a